Kamermuziek aan huis in Noord-Oost Nederland.

Verjaardag, huwelijksjubileum of andere gelegenheid? Gevorderde amateurmusici verzorgen een mini-concert van ongeveer een uur bij u thuis!

 

Wietske Lambert is sinds haar studententijd actief in allerlei muziekgezelschappen als violist, zoals het Utrechtsch Studenten Concert, het Nederlands Studenten Orkest, Lunds Nya Kammarorkester, en tegenwoordig de Filharmonie Der Aa in Groningen. Maar eigenlijk is haar grootste hobby het maken van kamermuziek, dus klassieke muziek met een ensemble dat in een huiskamer past.

Voor de Roparun veiling biedt zij dan ook een kamermuziekconcertje aan, bij u thuis in regio Noord-Oost Nederland. Samen spreken we een datum af en bespreken we wat een geschikt programma is. Dit is deels ook afhankelijk van wie van de andere mee-spelenden wanneer beschikbaar is. De mogelijkheden variëren van een concert waarbij 1 klassiek werk van meerdere delen op het programma staat, tot een mix van een aantal bekendere ‘highlights’, of misschien een combinatie met uitleg over klassieke muziek en de instrumenten die meedoen. Er valt ook te denken aan een concertje gecombineerd met een ‘probeersessie’ waarin men het vioolspel eens kan uitproberen. Of, misschien heeft u al een specifieke gelegenheid en datum in gedachte, waarbij een stukje klassieke muziek een mooie aanvulling en/of leuke verrassing zou zijn.

Voor een indruk wat voorbeelden van eerder uitgevoerde werken:

Concert voor hobo en viool, van Bach; het septet van Beethoven; strijkkwartet nr. 2 van Brahms; het strijkkwartet van Debussy; strijkkwartet nr. 12 van Dvořák (het ‘Amerikaanse’ strijkkwartet); strijkkwartet nr 19, K. 465, van Mozart (dissonante); de kanon van Pachelbel; Forellenkwintet van Schubert; delen voor viool en piano van Josef Suk; souvenir de Florence van Tchaikovsky.

Afhankelijk van uw wensen zoekt Wietske de mensen uit haar muzikale netwerk bij elkaar, die ook iets moois willen doen voor de Stichting Roparun.

Bij interesse kunt u gerust even contact opnemen via Team PRA (info@roparunteampra.nl).

Artikelnummer:
GKDN0002
Categorie:
Er op uit

Dit item is een dienst. De contactgegevens van de aanbieder van de dienst krijg je per e-mail.

Deze veiling is: Gesloten
Winnend bod:
€ 100,00

Op dit veilingitem kun je niet meer bieden.

Er is nog niet geboden op dit item.