Vaardag op het Gooi- of IJmeer voor 2 personen

Dag varen op het Gooimeer/IJmeer onder leiding van ervaren schipper. Inclusief koffie/thee en lunch. Voor twee personen. Opstapplaats: Huizen.

Een dag varen op het Gooimeer of IJmeer. Lekker luieren, actief zijn, de keuze is aan jou. We vertrekken vanuit de jachthaven in Huizen met de ‘Tante Jo’, een kajuitzeilboot van 7 meter lang. Je schipper is Cor Flobbe (zie foto’s). Hij heeft veel zeilervaring, zowel op de randmeren als op de Waddenzee. Kun je al zeilen, neem dan het roer van hem over. Wil je het leren, dan krijg je uitgebreide instructies. En wil je alleen maar meevaren, ook prima. Ga lekker in de zon op het voordek liggen of blijf in de kuip. Afhankelijk van de wind en van wat jullie willen kunnen we oversteken naar Almere om een Italiaans ijsje te eten, aanleggen op een eilandje, naar Pampus varen, of juist de andere kant op naar Spakenburg. We kunnen op een rustig plekje voor anker gaan en een frisse duik nemen (er is een zwemtrapje).

Je krijgt onderweg koffie/thee met iets erbij en een uitgebreide lunch en de nodige tussendoortjes. Dit onderdeel wordt verzorgd door Joke, de ‘schippersvrouw’.

Nog één aandachtspuntje: er is geen toilet aan boord! Maar daar zijn wel oplossingen voor.

Artikelnummer:
JOKE0001
Categorie:
Er op uit

Dit item is een dienst. De contactgegevens van de aanbieder van de dienst krijg je per e-mail.

Deze veiling is: Gesloten
Winnend bod:
€ 75,00

Op dit veilingitem kun je niet meer bieden.